Logo

Persillekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
en kylling
et stort bundt persille
salt, peber
2 dl vand
 
Tænd ovnen på 200ºC.
Rens kyllingen for indvolde og skær den ud i stykker (lår, bryst, vinger
osv).
Læg stykkerne ned i en stor gryde og krydr med salt og peber.
Steg stykkerne til de er let brunede på alle sider.
Tilsæt vandet og al persillen, læg låg på gryden og sæt den i ovnen.
Den skal nu koge/bage i ovnen i ca. 45 min og så er den klar.
 
Tips: Kødet bliver utrolig mørt og saftigt. Bagte katofler går godt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprøde tortillas med krydret kyllingLækre og saftige tortillapakker med velkrydret kylling, smeltet ost og frisk spinat. Spis...
• Kalvehjertegryde i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesamlerens lammerygEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Struds med hvidløgsbønner og Rødvinssauce + dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os