Logo

Picklesruller - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogetid i trykkoger: 3: min.

# Ingredienser

8 skiver okseyderlår, ca. ¾ kg
4 spsk klar pickles
salt, peber
2 spsk smør eller margarine
2½ dl suppe eller vand
meljævning

* Tilberedning

Kom ½ spsk pickles på hver oksekødskive.
Rul dem sammen herom.
Fæstn med kødnåle eller bind omkring med bomuldsgarn.
Brun rullerne i fedtstoffet i trykkogeren.
Hæld væden ved og krydr med salt og peber.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Lad rullerne koge ½ time.
Tag trykket af gryden, langsomt eller hurtigt, og befri rullerne for nåle eller bomuldssnor.
Jævn skyen til sauce.
Kogte kartofler eller kartoffelmos serveres til.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bøf HawaiiUanset om den steges på havegrillen eller på en grillpande, bliver denne møre bøf noget...
• Oksegryde med rødvin - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boeuf Bourguignon 2004En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!