Logo

Pighaj stegt med vinaigrette-kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 skiver pighaj (600 g)
1 spsk olivenolie
1 tsk tørret chili
4 store bagekartofler
3 spsk (valnødde)olie
1 spsk balsamicoeddike
1/2 fennikelknold i små tern
1/2 kg grønne ærter
lidt friske krydderurter

Pensl pighajkoteletterne med olie blandet med chili og 1 tsk salt og lad dem trække 1/2 time.
Steg dem på en tør teflonpande 5 min. på hver side.
Tænd ovnen på 200ºC.
Skær kartoflerne i tynde skiver og bland dem med olie, eddike, lidt salt og peber.
Arranger dem som 4 store rosetter på 2 bageplader med bagepapir. Steg dem 20-25 min. i ovnen.
Kom fennikeltern i en gryde med 1/2 dl vand og lidt salt og kog 2 min. for kraftig varme, tilsæt ærterne og varm igennem.

Servering:
Anret fisken på de 4 kartoffelrosetter og arranger ærter, fennikel og
evt. lidt friske krydderurter rundt om hver roset.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barbecuemarinerede kinarejer på grillLækre kinarejser, der sættes på grillspyd og marineres i et døgn. Spydene kan både grilles...
• Lammeryg eller lammekamLækker, nordisk inspireret opskrift med velsmagende lammeryg. Kødets gode smag, suppleres...
• Brunkål med flæsk og pølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!