Logo

Pighaj stegt med vinaigrette-kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 skiver pighaj (600 g)
1 spsk olivenolie
1 tsk tørret chili
4 store bagekartofler
3 spsk (valnødde)olie
1 spsk balsamicoeddike
½ fennikelknold i små tern
½ kg grønne ærter
lidt friske krydderurter

Pensl pighajkoteletterne med olie blandet med chili og 1 tsk salt og lad dem trække ½ time.
Steg dem på en tør teflonpande 5 min. på hver side.
Tænd ovnen på 200ºC.
Skær kartoflerne i tynde skiver og bland dem med olie, eddike, lidt salt og peber.
Arranger dem som 4 store rosetter på 2 bageplader med bagepapir. Steg dem 20-25 min. i ovnen.
Kom fennikeltern i en gryde med ½ dl vand og lidt salt og kog 2 min. for kraftig varme, tilsæt ærterne og varm igennem.

Servering:
Anret fisken på de 4 kartoffelrosetter og arranger ærter, fennikel og
evt. lidt friske krydderurter rundt om hver roset.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?