Logo

Pikant kyllingekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pikant kyllingekød

4 kyllingebryster

200 g tørrede mu-err-svampe

1 bdt. forårsløg

gul og rød peberfrugt, 2 af hver

2 røde chilier

6 spsk vegetabilsk olie

2 spsk østerssauce

4 spsk fiskesauce

1 tsk chili-hvidløgssauce

200 g sojaspirer

 

Skyl og dup kyllingebrysterne tørre, og skær dem i 3 cm store tern.

Udblød mu-err-svampene i 1 time i vand.

Gør forårsløgene i stand, skær dem i ringe og skyl dem.

Skyl og dup peberfrugterne tørre, udkern dem, og skær dem i ruder.

Skyl chilierne, gør dem i stand, og hak dem ganske fint.

Varm halvdelen af olien op i wokken, og svits stykker af peberfrugt og forårsløg kraftigt heri.

Tag dem op.

Brun tern af kyllingekød kraftigt i resten af olien.

Kom atter peber­frugter og forårsløg i, rør de hakkede chilier i, spæd med østers- og fiskesauce, og krydr med chili-hvidløgssauce.

Tilsæt de afdryppede mu-err-svampe, vend dem i, og lad det stege lidt videre.

Vend til sidst sojaspirerne i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?