Logo

Pikant sildefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pikant sildefad

2 løg

1 fed hvidløg

1 ds ansjosfileter

smør eller margarine

1 spsk klippet purløg

1 spsk klippet dild

700 g små, udbenede sild

3 spsk rasp

3 spsk reven parmesan

Tilbehør: kogte kartofler, koldt smør

*

Hak løg, hvidløg og ansjosfileter ret fint sammen og lad det snurre lidt i 1 spsk smør eller margarine.

Tilsæt purløg og dild og fordel blandingen i silden.

Læg dem taglagt - kun et lag! - i velsmurt, ildfast fad og drys rasp og reven parmesan over.

Dryp med 2-3 spsk smeltet fedtstof og stil fadet i en 250°C varm ovn i 20 minutter. Server retten rygende varm og server kogte kartofler og koldt smør til.

Tips: I stedet for parmesan og fedtstof kan man hælde tomatsauce over de taglagte sild.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Skaldyrs håndbogenHvordan åbner man en krabbe? Hvad er hummerrogn og hvad kan den bruges til? Hvor længe...
• Laks med savoykålDagen bliver en festdag med denne ret. I tidligere tider var denne ret reserveret...
• Biksemad med spejlægHer er en opskrift på den typiske biksemad serveret med spejlæg og Worchestershire-sauce....
• - 1. Januar Nytårsdag- 1. Januar Nytårsdag - afhængigt af »helbred« og humør spiser mange suppe eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os