Logo

Pitabrød med carpaccio og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pitabrød med carpaccio og grønsager

 

Køb en pakke carpaccio, og fyld kødet i lune pitabrød med marinerede grønsager - det er skøn fingermad.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min.

 

#

2 pitabrød

1 pakke carpaccio (100 g)

1 bundt rucolasalat

1 glas marinerede grønsager

*

Lun pitabrødene, og fyld dem med skyllet rucolasalat, kød og afdryppede grønsager.

Drys med parmesanost, og server straks.

 

TIPS: Carpaccio er tynde skiver rå oksekød. Det sælges ofte i pakker sammen med parmesanflager.

Vil du have fingermad, så se også Wrap med bøf og salat og Klassisk burger (ses lidt på billedet)

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?