Logo

Pizza med aubergine og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil have en pizza uden kød men synes en margaritapizza er for kedelig, så prøv denne lette og hurtige pizza med aubergine og tomat som aftensmad. Server den gerne med en let salat.

 

1 ½ dl vand
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
250 g pizzamel eller hvedemel

Fyld:
4 tsk tomatpesto
1 aubergine
salt
2 spsk olivenolie
4 tomater
frisk basilikum
75 g reven ost , evt. mozzarella

*

Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og hvedemel.
Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
Rul dejen ud på et meldrysset bord.
Form den til en stor rund pizza eller flere små og læg dem på en
bageplade beklædt med bagepapir.

Fyld:
Fordel tomatpestoen på pizzabunden.
Skær auberginen i tynde skiver og salt dem.
Lad dem trække i ca. 10 min., hvorefter de skylles og steges i olie, til
de får farve.
Fordel auberginerne på bunden sammen med skiver af tomat og frisk
basilikum.
Drys med revet ost og bag pizzaen ved 200ºC i 15-20 min.

 

Serveres med en salat af iceberg, ristede pinjekerner og pærebåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her