Logo

Pocheret fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
1 porre
1 stk kinakål
4-5 peberkorn
1 dl lagereddike
2 dl æblejuice
½ l. vand
1 revet æble
1 spsk farin
300 g fiskefileter (laks, ørred, torsk, sej, kuller eller makrel)

Snit løg, porre og kinakål fint. Kom grønsagerne, peberkorn, lagereddike, æblejuice og vand i en gryde. Tilsæt revet æble og farin. Lad det simre i ca. 10 min. Kom fiskefileterne i lagen og varm langsomt op til kogepunktet. Tag fileterne op og servér dem med kogte kartofler, en god rødbedesalat eller en sellerisalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her