Logo

Pocheret kalkun med jordskokkelasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g fersk kalkunbryst
1 porre
50 g små pille kartofler
50 g jordskokker
50 g rødkål
1 spsk tyttebær
2 dl usødet solbærsaft
2 dl eddike
4 dl hønsebouillon
div. persille, timian, stjerneanis og kanel

Kalkun skæres ud til snitsel og bankes ud til 15 x 15 cm.
Blancher porren, flæk i blade, læg på kalkunen og krydr med salt og peber.
Rulles og spændes op i bagepapir og film.
Pocheres i hønsebouillon i 8-10 minutter.
Kartofler koges og pilles, moses groft med gaffel.
Jordskokker skrælles og koges møre.
Hakkes groft og tilsættes hakket persille, og smages til.
Rødkål snittets groft og koges i en lage af solbærsaft og eddike, til kålen er mør (aldente), smages til med stjerneanis, kanel og timian.
Hønsefonden som kalkunen er porcheret i, koges ind til en kraftig glace som monteres med olivenolie.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?