Logo

Poker aften gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det bli'r rart at spille lidt poker med gutterne i aften gryde - det naturlige valg er oksekød i øl og ketchup med rodfrugtmos.

Det bli'r rart at spille lidt poker med gutterne i aften gryde - det naturlige valg er oksekød i øl og ketchup med rodfrugtmos.

 

600 g pudset oksekød

2 løg

2-3 fennikler

1 bundt hakket løvstikke

2 dl porter

2 dl Heinz Tomato Ketchup

Olie (til stegning)

Salt og peber

 

Rodfrugtmos:

4 bagekartofler

2 gulerødder

2 pastinakker

2 persillerødder

12 kviste timian

100 g smør

Salt og peber

 

Skær kødet i store tern og løg og fennikel i både.

Varm olie op i en ovnfast gryde (fx en lergryde), og brun alt grundigt.

Tilsæt hakket løvstikke, øl og Heinz ketchup.

Når det begynder at koge, lægges låget på gryden, og den sættes ind i ovnen ved 170°C i 1½ time.

Skræl kartofler, gulerødder, pastinakker og persillerødder, og kog dem, indtil de er bløde.

Hæld vandet fra, tilsæt smør, og mos det hele.

Smag retten til med salt og peber.

Når kødet er klart, garneres retten med lidt grønt og serveres direkte fra gryden.

 

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her