600 g  poussiner 
5 dl  portvin 
Tilbehør: 
200 g  helblade t spinat 
400 g  markchampignon 
250 g  sukkerærter 
150 g  cherrytomater 
1 glasdijonsennep 
20 g  sukker 
800 g  små nye kartofler 
salt 
peber 
150 g  smør 
fin rasp 
Sauce: 
5 dl  piskefløde 
portvinsmarinaden 
Poussiner: 
Poussinerne gøres istand. Overhældes med portvin. Vendes jævnligt 5-6 timer. Tages op og smøres med Dijonsennep, vend dem i rasp. Placeres i en bradepande og overhældes med smeltet smør. Krydres med salt og peber. Steges midt i ovnen ved 225°C, i 25-30 minutter. 
Tilbehør: 
Spinaten ristes og krydres med salt og peber. Sukkerærter blancheres kort i vand med salt og en anelse sukker. 
Markchampignon ristes og cherrytomaterne sauteres kort i smør. 
Ryggen klippes af poussinerne og disse anrettes på den ristede spinat. Fordel garniture efter eget valg! 
Bradepanden koges af med portvin og fløde og nedkoges til en passende konsistens. Sigtes ikke.