Logo

Potters pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Potters pie

200 g røget medister

4 ufarvede pølser - helst med hvidløgssmag

smør eller margarine

2 løg

1 porre, renset og skåret i skiver

4 tomater

125 g hvedemel

salt

2,5 dl mælk eller fløde

2 æg

3 spsk reven ost

Tilbehør: blandet salat i Fransk marinade - se Tillæg

*

Flå medisteren og skær den og de ufarvede pølser i tykke skiver.

Rist dem let i smør eller margarine og tilsæt de hakkede løg.

Vend det nogle minutter og fordel det i smurt, ildfast fad.

Læg porreskiver og tomatbåde i fa­det.

Rør lidt efter lidt hvedemelet, der er blandet med salt, op med mæl­ken og tilsæt de sammenpiskede æg og reven ost.

Fordel dejen over fadets indhold og stil det ind i en 275°C varm ovn i 15 minutter.

Dæmp varmen til 225°C - og lad retten bage videre i ca. 30 minutter.

Ser­ver den straks og server blandet salat til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?