
200 g røget medister 
4 ufarvede pølser - helst med hvidløgssmag 
smør eller margarine 
2 løg 
1 porre, renset og skåret i skiver
4 tomater 
125 g hvedemel 
salt 
2,5 dl mælk eller fløde 
2 æg 
3 spsk reven ost 
Tilbehør: blandet salat i Fransk marinade - se Tillæg
* 
Flå medisteren og skær den og de ufarvede pølser i tykke skiver. 
Rist dem let i smør eller margarine og tilsæt de hakkede løg. 
Vend det nogle minutter og fordel det i smurt, ildfast fad. 
Læg porreskiver og tomatbåde i fadet. 
Rør lidt efter lidt hvedemelet, der er blandet med salt, op med mælken og tilsæt de sammenpiskede æg og reven ost. 
Fordel dejen over fadets indhold og stil det ind i en 275°C varm ovn i 15 minutter. 
Dæmp varmen til 225°C - og lad retten bage videre i ca. 30 minutter. 
Server den straks og server blandet salat til.