1400 g  poulard 
 
Sauce: 
2 gulerødder 
2 løg 
150 g  champignoner 
1 peberfrugt 
1 glas rødvin 
2 dl  vand 
2 bouillonterninger 
 salt 
 peber 
1 grøn timian 
1 spsk  paprika 
2 fed knust hvidløg 
 Maizenamel 
 lidt grønt 
Alt kødet skæres fra skroget. Alt fedt og skind skæres bort. 
Det rene poulardkød skæres i passende stykker.
Saucen: 
Alle grønsagerne rengøres. Gulerødderne skæres i skiver, champignonerne halveres, løg og peberfrugt skæres i strimler. Det hele  kommes i en gryde. Tilsæt rødvin, vand, bouillonterninger, timian, hvidløg og paprika. Når det koger, kommes kødet i. Rør rundt så det bliver blandet godt. Læg låg på og lad det koge svagt i ca. 25 min. Jævnes med Maizenamel udrørt i vand og smages til med salt og peber. Drysses med hakket grønt.
Kan serveres med kogte kartofler, blomkål eller ris.
Pyntes evt. med peberfrugt.