1 poulard 
1 økologisk citron 
½ bundt  estragon 
salt 
peber 
smør 
2 ½ dl kyllingebouillon 
Maizena 
salt 
peber 
friskhakket estragon 
 
½ kg babyspinat 
smør 
 
små nye kartofler 
grønne asparges 
Skær 1 økologisk citron i kvarte stykker og prop dem op i poularden sammen med et halvt bundt  estragon. Drys indvendigt med salt og peber og luk med en tandstik eller en kødnål.  
Gnid poularden med to rundhåndede klatter smør. Læg den i en lille  bradepande og steg den i ovnen ved 225°C i en times tid. Sæt en bradepande under til skyen. 
Sigt skyen over i en lille  gryde. Tilsæt 2 ½ dl kyllingebouillon og kog igennem et par minutter. Jævn med Maizena og smag til med salt, peber og friskhakket estragon. 
Smørsteg ½ kg babyspinat ganske kort ved god varme i en pande. Parter poularden og server med små nye kartofler, grønne asparges og den lune spinat.