Logo

Poulard med vildtsauce - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 15 min.

# Ingredienser

1 poulard delt i kvarte stykker
salt, peber
4 spsk smør eller margarine
150 g kyllingelever grofthakket
2 hakkede løg
4 groft knuste enebær
2½ dl suppe eller bouillon (evt. fra dåse)
2 dl piskefløde

* Tilberedning

Drys fjerkræstykkerne med salt og peber.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykkogeren.
Brun først fjerkræstykkerne heri, så kyllingelever og løg.
Kom de knuste enebær i og tilsæt suppe eller bouillon.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i et kvarter.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Hæld piskefløden i og lad den koge med ganske kort.
Smag saucen til.
Server retten i et halvdybt fad og byd kogte kartofler, løse ris eller groft brød til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her