Logo

Poussin i påskefarver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 poussiner
20 g smør
2 spsk olie
3 dl hønsebouillon
1 dl presset grapefrugtsaft
1 spsk Maizena
1 spsk grapefrugtskal
1 grapefrugt pillet og skåret i stykker
50 g grofthakkede pistacienød
Salt og peber

Poussinerne gnides med salt ind og udvendig.
Smørret med grapefrugtskal fordeles inde i fuglene og de lukkes med en kødnål.
Poussinerne brunes i olie på alle sider.
Der tilsættes bouillon og grapefrugtsaft hvorefter retten simrer under låg i 40 minutter.
Poussinerne tages op og holdes lune.

Skyen sies og skummes for fedt.
Der jævnes med Maizena og grapefrugtstykkerne tilsættes.
Saucen varmes igennem.

Poussinerne anrettes på et fad og der hældes sauce over og drysses med pistacier.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt oksemørbrad med abrikoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PølseburgerePølser i hakket oksekød på mange måder: som de er med tomatsauce, i ristede pølsebrød...
• Grillstegt kyllingebryst og bønnerMariner kødet om morgenen, så er denne ret hurtigt sat på bordet
• Cornflakes toppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os