Logo

Poussin i påskefarver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 poussiner
20 g smør
2 spsk olie
3 dl hønsebouillon
1 dl presset grapefrugtsaft
1 spsk Maizena
1 spsk grapefrugtskal
1 grapefrugt pillet og skåret i stykker
50 g grofthakkede pistacienød
Salt og peber

Poussinerne gnides med salt ind og udvendig.
Smørret med grapefrugtskal fordeles inde i fuglene og de lukkes med en kødnål.
Poussinerne brunes i olie på alle sider.
Der tilsættes bouillon og grapefrugtsaft hvorefter retten simrer under låg i 40 minutter.
Poussinerne tages op og holdes lune.

Skyen sies og skummes for fedt.
Der jævnes med Maizena og grapefrugtstykkerne tilsættes.
Saucen varmes igennem.

Poussinerne anrettes på et fad og der hældes sauce over og drysses med pistacier.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her