6 poussiner 
smør til stegning 
salt og peber 
Sauce: 
2 dl hvidvin 
2 finthakkede skalotteløg 
5 dl god fjerkræfond (evt. dåse) 
½ dl portvin 
25 g smør 
majsstivelse til jævning 
25 g trøfler (dåse eller glas) 
salt og peber 
Tilbehør: 
letkogt broccoli 
små kartofler 
A. Tør poussinerne ud- og indvendig og brun dem i smør. 
Brun også kartoflerne i smør. 
Drys poussinerne med salt og peber, læg dem i et fad sammen med kartoflerne og steg begge dele i ovnen ca. 35 minutter. 
B. Til saucen koges hvidvinen ind til en tredjedel med finthakket løg. 
Tilsæt herefter fond og portvin og lad det koge igennem 4-5 minutter. 
Si saucen og pisk smørret i. 
Smag til med krydderier, jævn saucen, og tilsæt strimler af skrællet trøffel og juicen fra trøflerne. 
C. Del poussinerne i bryst og lår og servér på varme tallerkner med saucen og tilbehøret.