4 friske poussiner 
salt 
Sauce: 
3 spsk  honning 
3 spsk  soyasauce 
2 spsk  sesamfrø 
2 spsk  balsamico eller anden rødvinseddike 
1 tsk  salt 
8 omgange fra peberkværn 
Tilbehør: 
100 g  risnudler eller pasta 
3 store gulerødder 
700 g  kinakål 
2 spsk  olie 
salt og peber 
Gnid poussinerne med salt og læg dem i en bradepande. 
stil dem på næstnederste ribbe i ovnen ved 200ºC i 20 minutter. 
Bland alle ingredienserne til saucen. Pensl poussinerne med halvdelen af saucen og fortsæt stegningen 15 minutter til poussinerne er gennemstegte. 
Dryp af og til med saucen. 
Hæld 3 spsk  vand i saucen. 
Tag poussinerne op og hold dem varme. 
Tilbered risnudler efter pakkens anvisning og dryp dem af. 
Skær gulerødderne i skiver på råkostjernet og kålen i 1 cm brede strimler. 
Vend gulerødderne et par minutter i varm olie i en stort gryde. 
Tilsæt kål og sauce og varm under omrøring til kålen netop er faldet sammen. 
Vend risnudlerne i og smag til med salt og peber. 
Kom tilbehøret i et fad og læg poussinerne på.