Logo

Pulled pork i sandwich med avocado og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pulled pork i sandwich med avocado og chili

 

Det tager lang tid at lave en god pulled pork, for kødet skal både marineres og langtidssteges. Men der er ikke meget arbejde i det!

5-6 personer. Arbejdstid: 30 min. Marineringstid: 6-24 timer. Stegetid: 6-7 timer

#

Pulled pork:

750 g nakkekam uden svær

1 spsk salt

50 g brun farin

1 dl dijonsennep

2-3 spsk harissa (eller anden stærk chilisauce)

1 spsk stødt sød paprika

friskkværnet sort peber

½ tsk stødt allehånde

1 tsk oregano

evt. ½ tsk spidskommen

ca. 2 dl vand

 

Endvidere:

6 sandwichboller

3 dl mayonnaise

2-3 modne avocadoer

1 lille rød chili

Tilbehør: limebåde

*

 

Gnid kødet godt ind i en blanding af salt, brun farin, sennep, harissa og krydderier, og lad det marinere i 6-24 timer - jo længere jo bedre.

 

Læg en stegeso i koldt vand i mindst 30 min. Hæld vandet ud.

 

Læg det marinerede kød i stegesoen, og tilsæt de 2 dl vand.

Læg låg på, og sæt fadet i en kold ovn.

Tænd på 100 °C, og steg i 6-7 timer, til kernetemperaturen er 95 °C (målt med stegetermometer). Vend kødet nogle gange under stegningen.

 

Træk det super møre kød fra hinanden med 2 gafler, og nyd det i en sandwich smurt med mayonnaise, og fyldt med salat, avocadoskiver og tynde skiver chili.

Server med limebåde.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her