Logo

Rødbedebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg store rødbeder
Groft hvedemel eller rasp
Salt
Peber
100 g margarine
Pynt:
3 skiveskårne, svitsede løg

Rødbederne koges møre i letsaltet vand.
Skrællen gnides af. Rødbederne skæres i skiver, vendes i melet og
drysses med salt og peber.
Brunes i margarine 2-3 min. på hver side.
Tag de færdigstegte rødbeder af panden.
Skær løgene i skiver og brun dem i margarine på panden.

Tilbehør:
De varme rødbedebøffer serveres med det samme til de kogte kartofler
og saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her