Logo

Rødspætte rullet med spæk på bønner med persillekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rødspætte rullet med spæk på bønner med persillekartofler

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

6 rødspættefileter

3 skiver bacon

1 løg

150 g grønne bønner

Olie

Persillekartofler:

300 g kartofler

En lille håndfuld persille

En stor klat smør

Salt og peber

  

Kartoflerne koges næsten møre i den store gryde.

Lad vandet blive i gryden, så kartoflerne kan koge færdig.

Rødspættefileterne rulles med bacon.

Sæt panden over og steg bønner, løg og fisk samtidigt.

Vandet hældes fra kartoflerne, og de vendes med smørret og persillen. Smages til med salt og peber.

 

 

Rødspættefileten rulles med bacon der holdes på plads med en tandstik.

 

Når smørret er brunt, steges rullerne på panden med grønsagerne

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk pastagratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt flæsk med spidskål og persilleSprødstegt flæsk og stuvet spidskål dansk mad, når det er bedst! Udvid evt. stuvningen med...
• Kanin i esdragonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet bananasplitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os