Logo

Rødspættefileter bagt med hyldeblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspættefileter bagt med hyldeblomster

Server gerne lidt stegte eller dampede nye grønsager til. Sæsonen for hyldeblomster er kort, så den skal nydes i fulde drag og ikke kun i det søde køkken.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g rødspættefileter

½ citron

3-4 klaser hyldeblomst

25 g mandler

1-2 spsk olie

persille

salt og peber

Tilbehør: nye kartofler og gulerødder

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Skær skrællen og den hvide hinde af citronen.

Skyl hyldeblomsterne grundigt i koldt vand og ryst vandet af dem.

Hak dem fint sammen med mandler og citronkød.

 

Krydr fisken med salt og peber, fold dem let sammen og læg dem i en bradepande foret med bagepapir.

Fordel hyldeblomstblandingen over dem og dryp med olie.

Sæt fadet i ovnen ca. 8 min.

Drys med hakket persille og server med friskkogte kartofler og gulerødder.

 

Rødspættefileter bagt med hyldeblomster

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?