Logo

Rødspættegratin - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget godt i aften

Spis noget godt i aften

 

600 g rødspættefileter

æbleeddike

havsalt og friskkværnet peber

2 spsk olivenolie

450 g dybfrossen grønsagsblanding

100 g rejer

1 dl mælk

½ dl hvidvin

2 spsk rasp

20 g smør

600 g kartofler

*

A. Skyl fiskene, halver dem på langs, krydr med eddike, salt og peber og rul stykkerne sammen.

Hold dem fast med tandstikker.

B. Pensl en stor gratinform med olie.

Læg den uoptøede grønsagsblanding og fiskerullerne i formen.

Drys rejer over.

C. Bland mælk og hvidvin, krydr med salt og peber og hæld det over.

D. Drys rasp over og læg små klatter smør på.

Bag den i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 20 min.

E. Kog kartoflerne med skræl i saltet vand i 20 min. og server dem til rødspættegratinen.

 

Grønsager er en vigtig del at diabeteskosten. De friske grønsager indeholder ved rigtig opbevaring og tilberedning flere vitaminer end de frosne grønsager. Som variation eller en hurtig løsning er de frosne grønsager klart en mulighed.

 

Pr portion 2003/478. kJ/kcal. 37 g protein. 16 g fedt. 36 g kulhydrat. 6 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her