Logo

Rødspætteruller med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Rødspætte fileter (8-10 små eller 6-8 store)
4 laksefileter (ca. 5x15 cm.)
2-3 laurbærblade
2-3 fed hvidløg knust
1 citron
1 tsk korianderfrø
dild (evt. tørret)
1 glas hvidvin
1/2 glas vand
salt, peber
 
Drys rødspættefileterne med salt og peber, lidt citronsaft godt med
dild på den ene side.
Rul laksefileter ind i rødspættefileterne med den krydrede side ind mod
laksen.
Tag et lille fad. kom vand, hvidvin, knust hvidløg, korianderfrø,
laurbærbladene, en god spsk dild og resten af citronsaften.
Stil i ovnen ved 175-200ºC i ca. 20 minutter eller til fisken den øverste
del af rullen er gylden.
 
Går godt til fx. ovnbagte rodfugter..  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet sværdfisk med lime og spidskommenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RødbedepoulardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farmor's fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!