Logo

Rødspætteruller på grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rødspættefilet
Salt og peber
3 rødløg
1 bundt persille
1 bundt citronmelisse
2 fed hvidløg
1/2 lime (saften)
Tandstikker
4 gulerødder
4 kartofler
2 tomater
2 dl vand
 
Tilberedning: Hak løg, 1 hvidløg og krydderurter fint, pres limesaften
ud over dem og drys med salt og peber.
Rør det hele sammen i en skål og fordel det over rødspætternes ene side. Rul fileterne sammen til små pølser og sæt en tandstik i for at holde dem sammen.
Kog kartofler og gulerødder, så de stadig er sprøde.
Skær dem i skiver som tomaterne, snit løgene i ringe.
Læg det hele i et ovnfast fad og pres 1 hvidløg ud over sammen med en
deciliter vand.
Rødspætterullerne lægges oven på grønsagerne og sættes i ovnen et
kvarter ved 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøf med bløde løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Simones kalvegryde + EclairsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Højrebsfilet og salat med asparges, urte-hollandaise og fyldte tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os