Logo

Rødvinskylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 tynde skiver bacon
1 spsk smør
600 g kyllingeschnitzel i terninger
250 g champignon
1 fed hvidløg
15 sorte eller grønne oliven
3 spsk tomatpuré
2 dl rødvin
1 kvist timian
salt
peber

Skær bacon i mindre stykker, der ristes gyldne og sprøde i en gryde og tages op.
Kom en klat smør i gryden og brun kyllingekødet heri.
Tilsæt champignon i kvarte og lad dem snurre med et par min.
Tilsæt det stegte bacon, presset hvidløg, oliven, tomatpuré og vin. Krydr med timian, salt og peber og lad retten småsimre ca. 10 min.
Rør af og til.
Server rødvinskyllingen med pasta og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bison lever med Creme de Cassis / blåbærsauceLever er noget folk enten elsker eller hader. Her er en alternativ opskift til typisk...
• Lenes farsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med cæsarsalatServer en god bøf med den klassiske salat af sprød romainesalat, brødcroutoner og den...
• Appelsinblinis med stegte æbler og rosmarinhonningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os