Logo

Røget berberiandebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Berberiandebryst
Groft salt
 
Skær skindet fra.
Skindet kan evt. snittes i tern og brunes på panden som "baconterninger" og bruges som pynt i salaten.
Vend berberiandebrystet i salt, hvil 15 min.
Læg stykkerne på risten (eller hæng dem i en krog) i rygeovnen.
Varm ovnen op til 80°C (ovnen skal op på 80°C for at slå evt. bakterier ihjel.) ryg i ca. 10 min. sænk temperaturen til 70°C og ryg videre i  ca. 50 min.
Hvis berberianden ikke får helt nok i rygeovnen kan man give den et par minutter på grillen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderbøffer med tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vild StrudsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingelever i cider- og sennepssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær marineret i balsamicoeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os