Logo

Røget berberiandebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Berberiandebryst
Groft salt
 
Skær skindet fra.
Skindet kan evt. snittes i tern og brunes på panden som "baconterninger" og bruges som pynt i salaten.
Vend berberiandebrystet i salt, hvil 15 min.
Læg stykkerne på risten (eller hæng dem i en krog) i rygeovnen.
Varm ovnen op til 80°C (ovnen skal op på 80°C for at slå evt. bakterier ihjel.) ryg i ca. 10 min. sænk temperaturen til 70°C og ryg videre i  ca. 50 min.
Hvis berberianden ikke får helt nok i rygeovnen kan man give den et par minutter på grillen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?