Logo

Raclette a la Lorraine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer

4 skalotteløg
150 g bacon i skiver (evt. skinke)
olie
150 g Reblochon ost
1 dl mælk
4 æg
1 tsk mild paprika
1 landbrød

1. Løgene pilles, hakkes fint og stilles i en skål på bordet ligesom olie og bacon i hver deres skål.

2. Mælken piskes med æggene, smages til med salt og paprika og blandes med osten, der er revet.

3. Ved bordet svitses lidt løg i olie, indtil de er klare.
En skive bacon lægges over og steges indtil det er sprødt.
En skefuld æggemasse hældes over, og det hele grilles indtil æggemassen er stivnet. Spises med frisk brød til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?