6 personer 
400 g pillede rejer 
1-2 flûtes 
1 bdt  dild 
1 dl cremefraiche 38% 
1 dl  piskefløde 
2 spsk  mild sennep 
2 tsk  citronsaft 
1 spsk tør sherry 
200 g Walliser ost 
2 spsk smør 
A.. Rejer er særlig velegnede til gratinering. 
De dryppes af og anrettes på et fad. 
B. Flutene skæres i skiver og lunes på raclettegrillen. 
C. Dilden skylles og hakkes. 
Halvdelen blandes med fløde, cremefraiche, sennep, citronsaft, sherry og lidt salt. 
Den anden halvdel stilles på bordet i en skål. 
D. Osten rives groft og kommes i en skål. 
E. Lidt smør smeltes i raclettepanden. 
Rejerne lægges i og overhældes med sennepscremen og drysses over med ost. Gratineres indtil osten er gylden. 
Pynt med dild og spis flûtes til.