600 g  okseinderlår eller klump 
4 spsk  olivenolie 
1 tallerken med hvedemel 
12 skalotteløg 
3 grene rosmarin 
½ flaske chianti rødvin 
8 tomater 
4 fed hvidløg 
1 lille stykke hel kanel ca 3 cm langt 
½ L oksebouillon 
salt, friskkværnet peber 
 
Frisk brød 
 
Skær oksekødet i tern på 3X3 cm og vend det i melet. varm olien op i en 
stor gryde og steg kødet 2-3 min til det er gyldent på alle sider.
Tag så kødet op af gryden. 
Pil løgene og skær dem i skiver.
Pil bladene af rosmarinen og steg begge dele i gryden. 
Og læg så kødet tilbage i gryden. 
Kom rødvinen ved og lad det simre i 5 min. 
Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. 
Pil hvidløgene og hak dem groft. Hak også kanelstykket fint og kom det 
hele op i gryden.
Tilsæt bouillonen.
Lad nu det hele simre under låg i yderligere 1 ½ time.
Rør undervejs og tilsæt evt. lidt mere vand. 
Når retten er færdig, smages den til med salt og peber. 
Serveres med frisk brød.