
Færdig på et øjeblik. fordi raviolien kommer frisk fra køledisken og anrettes med en hurtig lavet flødesauce 
 
#
Ingredienser
1 hvidløgsfed
1 løg
4 stilke basilikum
1 spsk olie
1 dl grønsagsbouillon 
2 dl piskefløde
400 g ravioli (friske, fra køledisken)
150 g cremefraiche 18%
salt og peber
 
*
Tilberedning
Hvidløgsfed og løg skæres i terninger. 
Bladene nippes af 4 stilke basilikum og lægges til side. 
Olie varmes op, og hvidløg og løg steges glasagtige. 
Fyld op med grønsagsbouillon og piskefløde. 
Basilikumstilkene tilsættes, og det hele koges ved mellemvarme i 8-10 minutter. 
Ravioli koges i rigeligt, letsaltet vand efter anvisningen på emballagen. 
Basilikumstilkene fjernes fra saucen og cremefraiche tilsættes. 
Det hele koges op et øjeblik. 
⅔ af basilikumbladene hakkes groft. 
Vandet hældes fra raviolien, som blandes i saucen sammen med de hakkede basilikumblade. 
Smag til med salt og peber. 
Drys resten af basilikumbladene over ved serveringen. 
--