
Spis noget godt i aften
 
750 g store rejer uden skal 
1 dl risvin 
2 spsk ingefærsirup 
2 spsk sojasauce 
3 spsk olivenolie 
1 bundt forårsløg 
1 rød chilipeber 
1 syltet ingefærrod 
50 g valnøddekerner 
1 dl fiskebouillon 
havsalt 
*
A. Skyl rejerne. 
Bland risvin. ingefærsirup, sojasauce og 1 spsk olie og mariner rejerne i det i 
2 timer. 
B. Skyl forårsløgene og skær dem i stykker på skrå.
Skyl chilipeberen, fjern kernerne og skær den i fine ringe.
C. Skær ingefæren i strimler. 
Tag rejerne op af marinaden og dup dem tørre. 
D. Varm resten af olien op og steg rejerne i 3 min. - og kun 3 min.
Tilsæt forårsløg, chili og ingefær og svits dem med ganske kort. 
E. Tilsæt marinade, valnødder og fiskebouillon og giv det et opkog. 
Krydr med salt. 
 
Tips: Færdige fiskebouilloner kan man købe i de fleste supermarkeder. Man kan roligt købe færdigprodukterne - man sparer derved timelangt arbejde. 
 
Pr portion 1623/387 kJ/kcal. 38 g protein. 15 g fedt. 14 g kulhydrat. 2 g fibre
 
 Risvin, smager også godt i glas...
 Risvin, smager også godt i glas...