Logo

Rensdyrfilet med honningristede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg rensdyrfilet
25 g smør til bruning
½ l. piskefløde
salt
peber
1 spsk ribsgelé
250 g tranebær
lidt sød solbærsaft
1 kg aspargeskartofler
1 spsk honning
1 spsk smør
250 g østershatte
20 g smør

Rensdyrfileten brunes i smør i en gryde.
Piskefløde, salt og peber tilsættes.
Det steger ved svagt blus i 20 minutter.
Kartoflerne koges.
De ristes i honning på panden.
Der tilsættes smør og kartoflerne brunes.
Tranebær koges op i lidt sukret solbærsaft og drypper af i en sigte. Østershattene steges kort i smør ved svag varme.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøf med baconLækker version af hakkebøf; her med bacon og hvidløg. Smager rigtig godt lavet på grillen....
• Singapore nudler / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hønsefars-randEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friterede honningbananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!