Logo

Rensdyrfilet med honningristede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rensdyrfilet
25 g smør til bruning
½ l. piskefløde
salt
peber
1 spsk ribsgelé
250 g tranebær
lidt sød solbærsaft
1 kg aspargeskartofler
1 spsk honning
1 spsk smør
250 g østershatte
20 g smør

Rensdyrfileten brunes i smør i en gryde.
Piskefløde, salt og peber tilsættes.
Det steger ved svagt blus i 20 minutter.
Kartoflerne koges.
De ristes i honning på panden.
Der tilsættes smør og kartoflerne brunes.
Tranebær koges op i lidt sukret solbærsaft og drypper af i en sigte. Østershattene steges kort i smør ved svag varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her