Logo

Risotto med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækker risottoret med bacon og pebberfrugt. Er her ikke tilsat smør og parmasanost og retten er derfor lidt sundere end andre typer risotto. Kan både bruges som hovedret og som tilbehør som hovedret.

 

 

Til 3-4 pers.

 
ca. 300 g ris
ca. 1/2 l. vand
1 bouillonterning
2 pakker bacon i skiver
2 dåser tomatkoncentrat (puré)
1 stor rød peber
olie til stegning
 
Løget hakkes i tern og svitses i olien i en gryde, ris og vand tilsættes
Når vandet kommer i kog igen tilsættes bouillonterningen
Læg låg på gryden og lad det koge efter forskriften på risposen
I mellemtiden skæres baconen i tern og steges på en pande - sørg for at hælde fedtstoffet fra en gang i mellem så baconen ikke ”koger”
Når baconen er sprød tilsættes tomatkoncentratet
Rør rundt og tilsæt peberfrugten i tern
Risene skulle gerne være færdige nu, hæld evt. overskydende vand fra
Baconmassen blandes med risene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekølle med rødbedetzatziki og Italiensk dessertkage med mandlerLammekød og tzatziki er altid godt sammen – specielt også når det er rødbedetzatziki og...
• Braiseret svinekød med appelsin og fennikel 2Braiseret svinekød med appelsin og fennikel er forholdsvis let at lave og er fyldt med...
• KløverstuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet jordbær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os