Logo

Roastbeef, langtidsstegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg snøret okseinderlår
1 tsk salt
olie til bruning
 
Gnid kødet med salt og brun det godt på alle sider på en pande.
Læg stegen i en lille bradepande.
Sæt den i ovnen ved 100ºC.
Steg kødet ca. 1 ¼-1 ½ time til et kødtermometer i stegens midte viser ca. 60ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 9.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her