Logo

Rosenkålsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg svinekam (nakkekam) 3 løg
50 g smør/margarine
4 dl bouillon (af terning)
1 bdt persille
1 kvist timian
1 kvist salvie eller ½ tsk tørret
6-8 kartofler
500 g friske rosenkål eller 250 g frossen
2 dl piskefløde
paprika

Skær kødet i store terninger. Pil løgene og skær dem i ringe.
Brun kødet i smør i en gryde og tilsæt løgene. Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Kom et par kviste persille samt timian og salvie ved.
Læg låg på gryden og lad det snurre ca. ½ time ved svag varme.
Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger.
Læg dem i gryden sammen med rosenkålen og lad det koge, til alt er mørt, 10 -15 min. Smag retten til.
Pisk fløden og læg den oven på retten ved serveringen - eller rør blot fløden i. Drys evt. med paprika.
En grøn salat vil passe fint til
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kulmule med kantareller, ærter, rugbrøds croûtoner og rødbeder i æbleeddikeKombinationen af bitterhed fra svampe, syre fra eddike og sødme fra ærter og rødbeder...
• Wokstrimler med grove grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingespid med quinoa-salatQuinoa er et supersundt lille frø, som dyrkes i det bolivianske højland. Fås i...
• Jordbær softice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!