Logo

Rosenkålsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg svinekam (nakkekam) 3 løg
50 g smør/margarine
4 dl bouillon (af terning)
1 bdt persille
1 kvist timian
1 kvist salvie eller ½ tsk tørret
6-8 kartofler
500 g friske rosenkål eller 250 g frossen
2 dl piskefløde
paprika

Skær kødet i store terninger. Pil løgene og skær dem i ringe.
Brun kødet i smør i en gryde og tilsæt løgene. Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Kom et par kviste persille samt timian og salvie ved.
Læg låg på gryden og lad det snurre ca. ½ time ved svag varme.
Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger.
Læg dem i gryden sammen med rosenkålen og lad det koge, til alt er mørt, 10 -15 min. Smag retten til.
Pisk fløden og læg den oven på retten ved serveringen - eller rør blot fløden i. Drys evt. med paprika.
En grøn salat vil passe fint til
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?