Logo

Rosmarin kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rosmarin kylling


En nem og velsmagende ret med kyllingebryst. Vi har brugt abrikosmarmelade til glasering du kan også bruge en appelsin- eller blommemarmelade.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen

 

#

4-500 g kartofler

1-2 tsk olie

salt og peber

1 stilk frisk rosmarin

2 kyllingebryster uden skind

1 spsk abrikosmarmelade

2 tsk balsamico

1 tsk dijonsennep

Tilbehør: grønsager

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Skræl kartoflerne, og skær dem i halve eller kvarte.

Vend dem sammen med olie, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.

Sæt dem i ovnen i ca. 25 min.

Skyl rosmarinstilken, træk nålene af og hak dem fint.

Krydr kyllingebrysterne med rosmarin, salt og peber, og læg dem i en lille bradepande foret med bagepapir.

Sæt fadet i ovnen i 20 min.

 

Rør marmelade sammen med balsamico og sennep, og smør det på kødet.

Lad det stege 5-10 min. mere.

Server med kartoflerne og grønsager efter eget valg.

 

Rosmarin kylling


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingefrikassé med rodfrugterEn frikassé koges normalt på en hel høne eller et stykke kalvekød. Her er en nemmere...
• Hønsefrikassé med krebsehalerPå denne tid af året skal maden være let og forårsagtig. Ugens gæstemenu er hønsefrikassé...
• Kylling i rød thaikarryPrøv den danske klassiker, kylling i karry, med thai-karrypasta i stedet for alm. karry,...
• SortebærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os