Logo

Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rødspættefilet
rugmel
smør/olie
1 løg
1 rødløg
1 spsk hele kapers
2 1/2 dl fløde (13%)
1 bundt bredblade t persille
tyttebærsyltetøj
salt
peber
1 1/2 tsk dijon sennep

Løgkompot:
Løg og rødløg snittes og svitses i lidt smør/olie på en pande, til de er bløde. Heri tilsættes dijon sennep, kapers og fløde. Kompotten koges ind, så den får en cremet konsistens. Den smages til med salt og peber, og til sidst tilsættes hakket persille.

Rugmelsstegt rødspættefilet:
Rødspættefileterne vendes i rugmel, krydres med salt og peber og steges ca. 2 minutter på hver side.

Servereres med kartofler eller pasta samt tyttebærsyltetøj.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med parmaskinke og pestokartoflerEt lille stykke parmaskinke giver masser af smag til det stykke laks, man ruller det rundt...
• Beef curryHer er en opskift på en nem og hurtig asiatisk inspireret karryret lavet på blandt andet...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os