Logo

Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rødspættefilet
rugmel
smør/olie
1 løg
1 rødløg
1 spsk hele kapers
2 1/2 dl fløde (13%)
1 bundt bredblade t persille
tyttebærsyltetøj
salt
peber
1 1/2 tsk dijon sennep

Løgkompot:
Løg og rødløg snittes og svitses i lidt smør/olie på en pande, til de er bløde. Heri tilsættes dijon sennep, kapers og fløde. Kompotten koges ind, så den får en cremet konsistens. Den smages til med salt og peber, og til sidst tilsættes hakket persille.

Rugmelsstegt rødspættefilet:
Rødspættefileterne vendes i rugmel, krydres med salt og peber og steges ca. 2 minutter på hver side.

Servereres med kartofler eller pasta samt tyttebærsyltetøj.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks, stegt med bacon. Med ærtemos som tilbehør.Ret med laks og bacon. Hertil en simpel ærtemos med hvidløg. Kan både bruges som forret...
• Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskriftVi har brugt pølser til biksemaden, men hvis der er rester fra lørdagens lammekølle, er de...
• LeverpandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastanjeparfait med ingefærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os