Logo

Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rødspættefilet
rugmel
smør/olie
1 løg
1 rødløg
1 spsk hele kapers
2 1/2 dl fløde (13%)
1 bundt bredblade t persille
tyttebærsyltetøj
salt
peber
1 1/2 tsk dijon sennep

Løgkompot:
Løg og rødløg snittes og svitses i lidt smør/olie på en pande, til de er bløde. Heri tilsættes dijon sennep, kapers og fløde. Kompotten koges ind, så den får en cremet konsistens. Den smages til med salt og peber, og til sidst tilsættes hakket persille.

Rugmelsstegt rødspættefilet:
Rødspættefileterne vendes i rugmel, krydres med salt og peber og steges ca. 2 minutter på hver side.

Servereres med kartofler eller pasta samt tyttebærsyltetøj.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomat-slam-pamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuru KöfteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Wok med oksekød og mango og chokoladekage med kaffemousseSprøde, lynstegte grønsager smager skønt og er nemme at tilberede. En cremet chokoladekage...
• Ymertrifli med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os