Du er her:
Forside
> Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot
Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot
Print med billeder
Print uden billeder
Tweet
600 g rødspættefilet
rugmel
smør/olie
1 løg
1 rødløg
1 spsk hele kapers
2 1/2 dl fløde (13%)
1 bundt bredblade t persille
tyttebærsyltetøj
salt
peber
1 1/2 tsk dijon sennep
Løgkompot:
Løg og rødløg snittes og svitses i lidt smør/olie på en pande, til de er bløde. Heri tilsættes dijon sennep, kapers og fløde. Kompotten koges ind, så den får en cremet konsistens. Den smages til med salt og peber, og til sidst tilsættes hakket persille.
Rugmelsstegt rødspættefilet:
Rødspættefileterne vendes i rugmel, krydres med salt og peber og steges ca. 2 minutter på hver side.
Servereres med kartofler eller pasta samt tyttebærsyltetøj.
Forrige: Rugmels panerede rødspættefileter
Næste: Rugmelsstegt skalle i eddike
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 459 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Laks, stegt med bacon. Med ærtemos som tilbehør.
Ret med laks og bacon. Hertil en simpel ærtemos med hvidløg. Kan både bruges som forret...
• Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskrift
Vi har brugt pølser til biksemaden, men hvis der er rester fra lørdagens lammekølle, er de...
• Leverpande
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastanjeparfait med ingefærsauce
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?
Brød / toast
Grød
Havregryn
Mysli
Yoghurt
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?
Burger / pølser
Salat / grønsager
Smørrebrød
Varm mad
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?
Hakkebøf med løg
Lasagne
Medisterpølse
Millionbøf med mos
Pasta med kødsauce
Stegt flæsk, persillesovs
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madABC.dk
Vis alle kommentarer...
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Spis ude
Brugsanvisning
Alkoholtester
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Veganer
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Lis Brunbjerg Eriksen
Har nogen prøvet at komme sedler i muffins? dejen er tyndere og mere fedtet og våd. Kan sedlerne holde til det?
madABC.dk
Til Mari-Ann. Du kan ikke gemme opskrifter på madABC, men ideen er god - vi kikker på det. VH madABC.dk
Mari-Ann
Er det muligt at gemme opskrifter i en for for mappe
AnneMette
Er meget glad for jeres emails. Mon det kunnee vaere muligt. at sende den engelske udgave med amerikanske maal ? Tak for...
Lav en flot hjemmeside
med dine egne opskrifter
Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?
Chokoladekage
Citronfromage
Frisk frugt
Isanretning
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Fortæl dine venner om os