Logo

Sønderjysk Sursteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 kg svinebov
1-2 spsk salt
7-8 hele peberkorn
6-8 laurbærblade
12-14 blade husblas
 
Ca. 2 kg svinebov skæres i pæne store stykker med lidt fedt på.
Koges i vand (dækket) med 1-2 spsk salt og 7-8 hele peberkorn.
Koges i 2-3 timer, derefter tilsættes 6-8 laurbærblade.
Kødet tages op i en stenkrukke.
12-14 blade husblas blødes op og tilsættes lagen, hæld lagen over kødet i
krukken.

Skal trække i nogle dage.
 
Egnsret

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kinesisk pande med skinkekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortillas med peberfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med chili og tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med æble og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os