1000 g  oksesteg, yderlår eller roastbeef 
1 spsk  margarine 
1-2 tsk  salt 
½ tsk  groftkværnet sort peber
2 store løg ca. 6 dl i skiver
2 fedhvidløg, hakkede
3 dl  vand eller oksebouillon 
2 spsk  æblecidereddike 
2 spsk  worcestershiresauce 
1 spsk  dijonsennep 
¾ dl  rosiner (kan undlades ) 
Varm ovnen til 150º C. Smelt fedtstoffet ved jævn varme i en stor stegegryde. Gnid kødet med salt og peber og brun det på alle sider i gryden. Læg stegen over i et stort ovnfast fad. Dæk til og stil til side. 
Sænk varmen noget og lad løget og hvidløget ca. 5 minutter til de er blanke og møre. Rør de øvrige ingredienser i. Bring det i kog.  Tag gryden fra varmen. Øs blandingen fra gryden over på stegefadet med kødet. 
Sæt fadet i ovnen og lad kødet braisere tildækket ca. 2 timer, til det er mørt. 
Læg kødet på et skærebræt. Lad det stå ca. 10 minutter pakket ind i folie. Skum alt synligt fedt af stegeskyen. 
Skær kødet i skiver og anret på et serveringsfad. Byd stegeskyen til.