Logo

Saint-Pier i hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g fisk, knurhane, slethvar eller havkat
1 spsk hakket skalotteløg
1 spsk hakket porre
½ glas tør hvidvin
½ terning fiskebouillon opløst i 1 dl varmt vand
én smule smør
1 dl olivenolie
salt
friskkværnet peber

Smelt smørret og svits løg og porre i 2 min.
Skyl fisken og tør den med et stykke køkkenrulle.
drys med peber indeni og udenpå.
Brun fisken på begge sider i olivenolie i 5 min.

Læg fisken ned til porren og løget.
Hæld hvidvin over og lad det koge ind.
Hæld bouillon ved.
Lad det simre i 15 min ved midelstærk varme.

Fisken tages op af panden, og kødet tages fra benene og anrettes på varme tallerkner.
Hæld lidt af væden med porre og løg over fisken, og server den med pasta, kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her