Logo

Salat med flanksteak og paprikadressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med flanksteak og paprikadressing

 

En okseflanksteak er en god delebøf, der kan købes til en overkommelig pris. Kødstykket er ikke så tykt, så det er hurtigt stegt på en pande eller på en varm grill. Vi har valgt at servere kødet i en salat med grillstegt frugt.

Arbejdstid: 30 min. Stegetid. 16 min. 4 personer

 

# Ingredienser til Salat med flanksteak og paprikadressing:

1 okseflanksteak (ca. 600 g)

2-3 nektariner eller ferskner

salt og peber

1 spidskål

1 bundt forårsløg

1 bundt radiser

2-3 stilke bredbladet persille

 

Paprikadressing:

3 spsk sherryvineddike eller balsamico

6 spsk olie

1 spsk sød paprika

1 fed hvidløg

salt og peber

Tilbehør: brød

*

Sådan laves Salat med flanksteak og paprikadressing:

Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.

Steg kødet på en varm grill, en grillpande eller en almindelig pande med lidt olie i ca. 8 min. på hver side.

 

Læg kødet på en tallerken.

Dæk med alufolie og lad det trække i 8 min.

Vask nektarinerne, halver dem og fjern stenene.

Steg de halve frugter i 3-5 min. på grillen eller en pande.

 

Del kålen i kvarte, skær stokken ud og snit kålen fint.

Rens forårsløg og radiser og snit dem fint.

Skyl persilleblade og pæne radiseblade.

 

Pisk vineddike og olie sammen og tilsæt paprika, knust hvidløg, salt og peber.

Vend grønsagerne sammen med halvdelen af dressingen og anret på 4 tallerkner eller et stort fad.

Skær kødet i tynde skiver, vend dem med resten af dressingen og anret på salaten.

Skær evt. fersknerne i mindre stykker og læg dem på salaten.

Server salaten med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Wrap med bøf og salatSteg en stor bøf, og skær den i tynde skiver til fyld i en wrap, det er fingermad
• Marinerede højrebskoteletterHøjrebskoteletter er en dyr, men dejlig lækkerbisken. Husk at snitte fedtkanten, så kødet...
• Benløse fugle med parmaskinke og rodfrugtmosDisse benløse fugle hår fået et lille italiensk twist med parmaskinke, ag saucen er smagt...
• RababerkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os