Logo

Sandwichbolle med pastrami og avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwichbolle med pastrami og avocado

½ avocado
citronsaft
½ fed hvidløg
salt og peber
evt. lidt stødt chili
1 gulerod
2 grovboller (min. 8 g kostfibre)
60 g oksepastrami, pålæg
Tilbehør: Blandet salat eller "gnavegrønt"

1. Skrab avocadokødet ud af skallen, mos det med en gaffel og rør det med citronsaft, hvidløg, salt, peber og evt. lidt chili.


2. Skræl guleroden og skræl derpå videre med skrælleren, så der laves gulerodsstrimler.

3. Flæk bollerne og smør dem med avocadocreme.

4. Læg dem sammen omkring pastrami og gulerodsstrimler.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her