Logo

Sauerfleisch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stykke magert kogeflæsk
1 stort løg skåret i kvarter
Hel sort peber
3-4 nelliker
Salt
5-6 laurbærblade
Eddike
Husblas
 
Kog flæsket med løg, peber, nelliker og salt, til det er mørt,
Skær flæsket i skiver og læg dem i en glasskål.
Eddiken kommes i vandet og smages til, gerne lidt surt, da flæsket suger meget af eddiken.
Husblas kommes i koldt vand, tages op og trykkes fri for vand.
Smelt husblasen i suppen og rør godt rundt.
Hældes overflæsket.
Pynt med laurbærblade.
Retten skal stå koldt til den er stivnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Wienerschnitzel 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylllingeratatouille i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt makrel med blomkålsrisBagt makrel er jo virkelig lækkert i sig selv, men det bliver kun endnu bedre af at få...
• Æbler, kogteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os