Logo

Sej med valnødder i appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

fisk og appelsin - det er let mad og vildt lækker mad - og så er det sund mad

 

2 appelsiner

1 spsk olie

250 g alaska sej loins

25 g valnødder

1 dl fløde

aspargeskartofler

grøn salat

*

1 appelsin skrælles og kødet skæres i tern.

Pres saften ud af den anden appelsin.

Varm olien på stegepanden.

Steg fisken på den ene side indtil den er gylden.

Vend fisken om og krydr på den anden side med salt og peber.

Tilsæt valnødder, appelsinsaft, appelsintern og fløde og lad retten simre i 4-5 min.

Servér med aspargeskartofler og grøn salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KløverstuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tun på den varme mådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med oreganoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os