Logo

Selleribøf 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g revet selleri
1/2 dl revet ost
1 fed hvidløg
1 dl rasp
1 stort æg
3 spsk olivenolie
4 kryddertomater i skiver
1 g grofthakket frisk basilikum
400 g grøn båndpasta

Bland selleri, ost, hvidløg, æg og rasp og kryd med 1 tsk salt og peber. Rør farsen godt og form 4 bøffer.
Kog pastaen al dente efter posens anvisning.
Steg imens selleribøfferne gyldne i 2 spsk af olien, 4 min. på hver side.
Steg tomaterne kort på hver side i resten af olien, så de blot er varme og drys dem med basilikum.
Servér selleribøf og pasta med tomaterne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PlukfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet lammekebab med cognac-urtesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugpizza med spinat, mozzarella og chiliRugmelet i pizzadejen gør bunden ekstra sprød og giver mere smag. På toppen lægges friske...
• Pærer bagt i hvidvinssauceLækker dessert med pærer der bages i ovn med hvidvin, sukker og mandelflager. Server...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os