Logo

Selleribøf 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g revet selleri
½ dl revet ost
1 fed hvidløg
1 dl rasp
1 stort æg
3 spsk olivenolie
4 kryddertomater i skiver
1 g grofthakket frisk basilikum
400 g grøn båndpasta

Bland selleri, ost, hvidløg, æg og rasp og kryd med 1 tsk salt og peber. Rør farsen godt og form 4 bøffer.
Kog pastaen al dente efter posens anvisning.
Steg imens selleribøfferne gyldne i 2 spsk af olien, 4 min. på hver side.
Steg tomaterne kort på hver side i resten af olien, så de blot er varme og drys dem med basilikum.
Servér selleribøf og pasta med tomaterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her