Logo

Sesamstegt mørbrad med nem ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g svinemørbrad
1 tsk salt
1 æggehvide
1-1 1/2 dl sesamfrø
2 spsk olivenolie
2 dl mornaysauce
30-50 g blåskimmelost
1/2 tsk paprika

Skær mørbraden i 2 cm tykke skrå skiver, så de bliver så store som muligt og bank dem tyndere med kødhammeren. Vend skiverne i letpisket æggehvide og dernæst i sesamfrø og lad dem stå 5-10 min., så skorpen tørrer lidt og ikke falder af under stegningen.
Smuldr blåskimmelosten og pisk den sammen med mornaysaucen. Varm langsomt saucen op og smag til med paprika.
Steg mørbradskiverne 2-3 min på hver side i olien.
Servér dem med saucen og hele mellemstore løg kogt møre i letsaltet vand, rosenkål eller sukkerærter og kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanin i hvidvin med ristede champignonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svitsede squash og bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KreolerkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os