Logo

Sild i frakke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sild i frakke

1 løg

1 fed hvidløg

1 bdt persille

lidt porre

smør eller margarine

8 middelstore sild (eller anden god fisk)

salt

Tilbehør: Karrykartoffelsalat - se Tillæg

*

Hak løg og hvidløg fint sammen med persille og rør det sammen med 4 spsk smør eller margarine.

Klap de rensede, udbenede sild op og salt.

Fordel fyldet på sildene og luk dem sammen.

Pak hver enkelt ind i smurt alufolie og læg dem i et ildfast fad, der er smurt godt.

Stil fadet i ovnen ved 200°C i 40-50 minutter.

Server silden i pakkerne og server karrykartoffelsalat til.

 

Grill special

Spray folie med madlavning spray og læg et stykke fisk i midten.

Tilsæt hakket selleri, hakkede grønne løg, tomatskive og små bidder af frisk ananas.

Pres limesaft på hvert stykke fisk og støvregn lidt (oliven)olie.

Drys med lidt koriander (mindst en teske eller to for hvert stykke fisk).

Fold og luk folien omkring fisken og grill i ca 10-15 minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nachokylling med QuesadillasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsbrød og agurkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegt barsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marias Himmelske Ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os