Logo

Skånsk svinebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skånsk svinebov

600 g svinebov

6 store kartofler

4 gulerødder

¼ knoldselleri

2 løg eller 300 g skalotteløg
1 citron, saft kun
1 tsk tørret fennikelfrø
8 kviste frisk oregano
8 hele peberkorn

salt

klippet persille

Tilbehør: groft brød

*

Læg kødet i en gryde, der kan gå i ovnen, og anbring de rensede grønsager ved siden af.

Kom fennikelfrø, 8 kviste frisk oregano, peberkorn og salt i gryden og spæd med citronsaft og 1,5 dl kogende vand.

Læg låg eller alufolie over gryden og stil den i ovnen ved 200°C i godt 1 time - prøv med kødnål, om kødet er helt mørt.

Tag kødet op og skær det i skiver, læg det tilbage på grønsagerne og server retten med et drys persille.

Server groft brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvelever på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med citrongræsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold roastbeef med citronsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hot banana split i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os